Mobil Telekomünikasyon Direkleri

Mobil Telekomünikasyon Direkleri

Mobil Telekomünikasyon Direkleri

  • GSM VE TELEKOMÜNİKASYON AMAÇLI KULLANILMAKTA OLUP, MOBİL OLARAK TASARLANMIŞTIR. DOLAYISIYLA MEKAN DEĞİŞİKLİKLERİ OLDUKÇA KOLAYDIR.
  • Taşıyıcı ayaklar hidrolikli olarak açılıp katlanarak araca yüklenmesinde ve araçtan indirilmesinde herhangi bir vince ihtiyaç duymayacak şekilde kolayca taşınabilir.
  • Çalışma yerine getirildiğinde ayaklar hazır olan beton kaidelere bastırılarak yine herhangi bir vince ihtiyaç duyulmadan hidrolik olarak kendini açar.
  • Açılma ve kapanma hızı 10 cm/sn’dir. Mobil direkler çelik konstrüksiyonlardan imal edilmiş olup, paslanmaya karşı sıcak daldırma galvanizle korunmuştur.
  • Çalışma yüksekliği 30 metre civarında olup, isteğe bağlı olarak bu ölçüler yeniden tasarlanarak imal edilir.
  • Montaj – de-montaj ve taşıma işlemi pratik oluğu için kısa süreli yer değişimlerde zaman ve maliyet açısından oldukça uygun- dur. Üzerine monte edilmiş cihazlara müdahale için direklerde asansör bulunmaktadır.

Related Posts

Kaynak Robotu

Kaynak Robotu

BÜYÜK BOYUTLU CEBRİ BORULARIN KAYNATILMASI İŞLEMİNDE KULLANILIR. Toz altı kaynağı makine üzerinde monte edilir. Kaynak…Read more
Yükselen Platformlar

Yükselen Platformlar

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ ATRİUMLARINDA ŞOV AMAÇLI KULLANILIR. Platfrom hidrolikli olarak alçalıp yükselmektedir. 30 metreye kadar çalışma…Read more
Köprü Bakım Üniteleri

Köprü Bakım Üniteleri

BÜYÜK BOYUTLU KÖPRÜLERİN VE VİYADÜKLERİN ALTLARINDA İLERİYE DÖNÜK BAKIM YAPMAK AMAÇLI KULLANILIR. Büyük boyutlu köprülerin…Read more

Enter your keyword