Çift Sıra Raylı Sistem (Navigator-1)

Çift Sıra Raylı Sistem (Navigator-1)

Çift Sıra Raylı Sistem (Navigator-1)

ÇİFT SIRA RAY VASITASIYLA MAKİNE TÜM CEPHELERE RAY ÜZERİNDEKİ HAREKETİYLE ULAŞABİLİR.

Teras kat parapetine döşenen ve yük taşıma özelliği olan çift sıra ray üzerinde hareket ederek istenilen cepheye ulaşabilen sabit bumlu makinalardır. Binanın mimari yapısına uygun ekipman- ların seçimi makine mühendisi olan teknik personellerimiz tarafından yerinde incelenir ve maliyet analizleri ile birlikte alternatifli sistem örnekleri sunularak müşterinin kendine en uygun seçimi yapması hedeflenir.

Sepet ile cephe arasındaki çalışma boşluğunu bumun hidrolik hareketiyle ayarlamak mümkündür. Sistem raylar üzerinde 5 cm/sn hız ile hareket etmektedir. Toplam 8 hareket, isteğe göre sepet içindeki panodan veya kablosuz uzaktan kumanda ile istenilen noktadan kontrol edilebilmektedir. Şaryo yürüme grubu 2 tahrikli 2 tahriksiz olarak 4 üniteden oluşur. Cephel- erdeki girinti ve çıkıntılara göre uygun hareket edebilen özel sepet çeşitlerimiz mevcuttur.
Makine boyutları mimarinin gerektirdiği şekilde tasarlanarak
imal edilir ve o binaya özel hizmet eder.

  • Tabliye betonu üzerine monte edilen konsollar vasıtasıyla izolasyon üzerinde kalacak şekilde raylar monte
  • Tüm konsol ve raylar sıcak daldırma
  • Sepet içerisinden uzaktan kumanda ile makine üzerindeki tüm hareketler kontrol

Teras kat parapetine döşenen ve yük taşıma özelliği olan çift sıra ray üzerinde hareket ederek istenilen cepheye ulaşabilen sabit bumlu makinalardır.

Müşteriler, boya kodu bildirerek makinanın rengini tercih edebilirler. İmalat ve montajlarımız TSEK kalite belgesi ve imalat yeterlilik belgesi ile ISO 9001:2001 KYS belgesi, EN 1808 Avrupa normlarına uyumluluk test sertifikası ve RUSYA GOST-R sertifikası ile belgelendirilmektedir.

Related Posts

Enter your keyword